tirsdag den 30. november 2010

Store billeder

Jubiii! Endelig fandt jeg ud af at få store billeder på bloggen. Tak til syg søn for at arte sig, så jeg havde tid til at fifle med blog-designet.

Jeg sidder selv med en 13" mac og er ikke sikker på, hvordan designet ser ud på andre skærme. Ser det for klemt ud, eller for mærkeligt ud hos jer?? Og sidebaren... hvordan ser det ud med den??


Det er længe siden....

... jeg købte dette sengetøj og har bare ikke fået fotograferet det før nu. Det er et helt juniorsæt, som jeg bruger, som det er til Halfdan.
Jeg synes printet er så fint og helt særligt. Det er gammelt - 70'erne tænker jeg. Kvaliteten er helt perfekt. Ikke det mindste slidt.

Jeg har aldrig set et lignende print... Har du?

mandag den 29. november 2010

Adventskrans uden gøgl

De sidste år har min adventskrans været kitchet og gøglet i den grad.
I fik jeg lyst til at gå naturel...
Den eneste lille kitch-ting, der har sneget sig ind er den hvide fugl, som er fra Panduro. Ellers er der mos fra skoven, olivengrene, stjerneanis, kanel og hyacinter, som i løbet af måneden blomstrer med hvide blomster og forhåbentlig dufter de lige så dejligt som de ser ud.




lørdag den 27. november 2010

Juleklippedag

Fredag havde vi juleklippedag på skolen og i vores afdeling havde vi besluttet at pynte fællesarealerne med Waldorf-stjerner foldet af madpapir.


onsdag den 24. november 2010

2 år

Det er ved at være et par uger siden vi fejrede Halfdans 2-års fødselsdag, men i skal da ikke snydes for billeder af den glade fødselar.

Rødbedesalat

Nu er jeg jo ikke ligefrem madblogger... Men når man nu støder på en knaldgod vintersalat, så skal den da deles.

Du skal bruge:

Kogte rødbeder i tern
Skrællede æbler i tern
Feta i tern hakket persille
Lidt olie
En smule citronsaft




Til venstre står den feta-reducerede udgave til familiens lactoseintollerante.

tirsdag den 23. november 2010

Julemarked og ET

Søndagens julemarked i Odense var en skønt.

Jeg fik mødt og talt med en hel masse bloggere. Både kendte ansigter og nye bekendtskaber.

Det store samtaleemne i vores lille butik var vores ET-nisse. Kl. 18 søndag aften var der totalt udsolgt. Efterfølgende har flere skrevet og spurgt, om de kunne købe flere og selvfølgelig kan i da det. Prisen er 10 kr. pr. stk. incl. porto.

Hvis der er andre der vil købe et rumvæsen med nissehue, kan i skrive en kommentar her på indlægget med jeres mail-adresse, så laver jeg dem og poster dem inden ugen er omme.

Update: ALT UDSOLGT

Den lille fyr er lavet i karton og har en lille similisten på fingerspidsen. Klik på billedet for at se ham i stor.

lørdag den 20. november 2010

Jeg er flyttet på hotel...

... Men altså kun for en enkelt nat.
I morgen tidlig vågner jeg frisk og udhvilet i Odense C og skal blot trille ud af sengen og hente den skønne Linda på banegården. Sammen med hende går turen til pakhus 16, hvor vi skal stille alle vores finurligheder frem til skue.




Og så glæder jeg mig til i kommer forbi og sludrer lidt.

Kh. Malene, som næsten ikke kan vente.

- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 18. november 2010

Tidlig juletravlhed

Søde Linda og jeg knokler i disse dage for at blive klar til julemarked på havnen i Odense på søndag. Der sker masser af ting på kreafronten, men ingen billeder i denne omgang, for vi vil nødigt afsløre, hvad vi fifler med.
Jeg kan dog løfte sløret for, at det handler lidt om ham her...


Have an Extra Terrestrial X-mas


og lidt om dem her...


Jeg håber i kigger forbi Odense på søndag. Det kunne være så brand hyggeligt.

lørdag den 6. november 2010

Julens farver

Foreløbigt ser julen ud til at blive rød og hvid her på heden. De store svampelanterner er fra Kvickly, de små i keramik fra Søstrene Grene.
Egentlig synes jeg det er lige lovlig tidligt med alt det juleri, men når det nu ikke er til at komme uden om, så kan jeg jo ikke lade være.

I morgen skal vi fejre 2-års fødseldag for babyen i huset, som vist efterhånden ikke er nogen baby længere.

God lørdag aften.

onsdag den 3. november 2010

Idéer søges!

Halfdan bliver to år på søndag og jeg har ikke ret mange idéer til hvad han ønsker sig. Med to storebrødre er der ligesom nok legetøj i husstanden.
Det jeg tænker vi skal gå efter, er gode kvalitetsting i lækkert design. Min tid er for knap til at surfe rundt natten lang efter gode gaveidéer, og søndagens gæster rykker fra alle sider for en ønskeseddel.

Derfor sætter jeg nu min lid til jer og håber på min kommentarboks er stuvende fuld af forslag i morgen, når jeg kommer hjem fra arbejde.

En af de ting, som allerede står på sedlen er denne stol, som er fra min fætters firma We:Do:Wood, som han har sammen med Lines mand Sebastian...

Billedet er lånt her

tirsdag den 2. november 2010

Fantastisk fotograf

For et par år siden fik min mand og hans jive orkester taget billeder af en ung og meget dygtig fotograf. Rigtig mange musikere og modemagasiner har efterhånden fået øjnene op for hans sans for detaljer, lys og leg med farver.

Rasmus Weng Karlsen er navnet... se flere af hans smukke, sjove og spændende fotografier her.