tirsdag den 28. september 2010

Nye greb

Da vi flyttede, gav jeg vores gamle puslekommode gul maling og nu står den i mellemgangen og passer på alle vores spil. De gamle hvide porcelænsgreb blev sat midlertidigt på for at vi kunne åbne og lukke  skufferne, indtil vi fandt de rigtige greb.

Inspireret af sidste udgave af BoligLiv og et besøg i Tiger, hvor der var 6 vilde dyr for 20 kr. fik vi nye greb i den gamle kommode for 40 kr.

Det var rigtig nemt og ungerne synes det er sjovt med giraffer og elefanter på kommoden.

Der mangler lidt nips ovenpå kommoden. Kan i se det? Jeg må hellere få købt noget fint... Er der nogen der vil fortælle min mand at det er et must??
Kunne i ikke lige forstille jer en af de der fine fluesvampe-lamper??








søndag den 26. september 2010

Søndag ved Vesterhavet

Ældstebarn og yngstebarn, min mor, Rasmus og jeg ved havet i dag. Blæsende men skøn tur.
Gustav var taget med de gamle naboer på søndagstur.




Skibet ( med den neonfarvede stribe!! :) ) pumper sand op på stranden for at bevare kystlinien. 

Stor tak til min hæklementor

I tirsdags var jeg på hæklekursus hos min hæklementor Karen og hendes søde mor. Min intention var at lære at hækle vimpler og grydelapper. Vimplerne blev ikke helt som Karens, men øvelse gør vel mester...


Grydelapperne var til gengæld ret enkle at gå i krig med. Nu er de færdige og klar til varme gryder og bageplader. Håber Karen er tilfred :O)

fredag den 24. september 2010

Gustavs værelse


Det er slet ikke blevet så tosset... Gustav er i hvert fald glad! -det er moren også...

God weekend!

Guldfund!

Det loppemarked jeg var til for et par uger siden bragte flere guldfund med sig. Synstavlen som jeg tidligere har vist var fra en gammel lægeklinik. Selv samme doktormand havde også indleveret et rullebord, som jeg med det samme kastede mig over. Den kvalitet og det klassiske design fåes ikke ret meget bedre. Skufferne er af massivt træ og fingertappede i hjørnerne. Det er lækkert håndværk hele vejen igennem.

Nu rummer de gamle skuffer alle mit gavebånd, mine knapper, balloner, lim, maling osv. i stedet for Hvor det før lå instrumenter, plaster og vattamponer, ligger der nu knapper, balloner, lim, maling og mange andre fine ting.

Som i kan se kom rullebordet til det helt rigtige hjem, for det lille indhak ind til stuen er skræddersyet til formålet.


mandag den 20. september 2010

Sort/hvid/neon indretning af spisestuen


Vi har haft gang i waterpass og de sort/hvide billeder. Til sidst blev der drysset en smule neon på toppen. Resultatet er blevet noget så fint, synes jeg.

På loppemarked forleden fandt jeg det, som skulle vise sig at fuldende den sort/hvide samling -en synstavle fra et lægehus, som er blevet hængt op med en neonpink murersnor. De fire malerier er lavet af John Krogh. Det sidste er et Aage Sikker Hansen tryk med en ammende kvinde.



torsdag den 16. september 2010

Nu med træ i stuen

Træet er samlet færdig. Det pynter smukt i spisestuen.


Ved fælles hjælp gik det nemt og var en hyggelig fælles aftensyssel.





- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 15. september 2010

Byg-selv-træ

165 små stykker genbrugspap skal sættes sammen til et smukt træ


Jeg vender tilbage med resultatet senere...


- Posted using BlogPress from my iPhone

lørdag den 11. september 2010

ABC

Jeg tillod mig selv en pause fra al verdens hektisk aktivitet og kørte sammen med Gustav til et af årets bedste loppemarkeder i omegnen.







En af de fine ting jeg fik med hjem derfra var et ABC-broderi. Et kort øjeblik overvejede jeg om det skulle klippes op og bruges til pudeprojekter, men det nænner jeg ikke. Den skal hænge på et af drengenes værelser. Basta.






Læg hovedet på højre skulder for at se billedet. Jeg kan ikke finde ude af at vende billedet på min iPhone...

Jeg ved ikke hvad x, y og z har gjort. Måske det var for svært at brodere en xylofon, et yver og en zebra... Men fin er den i hvert fald.

I morgen står den på fynsk barnedåb med efterfølgende overrækkelse af granny stripes tæppet til det lille dåbsbarn. Jeg håber hun (og moderen) synes godt om det.


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 1. september 2010

Bryllup


Der er stilhed fra min side i øjeblikket. Ikke i den virkelige verden, hvor alting kører på livet løs, men her i cyberspace. Skolestart, studiestart og flytning har givet hele familien ringen for ørerne. Nu er der ved at være lys forude, men der er stadig travlt i det (nu) store hjem.

Det bryllup jeg ind imellem har ævlet om og til dels også hæklet til, blev holdt forrige weekend og i skal lige se, hvor smuk en brud og hvor stolt en far jeg kørte i veteranbil med hen til kirken, hvor jeg rettede på kjolen og gav bruden et kindkys inden jeg smuttede ind i kirken og hun gik op af midtergangen.


Smukke Linda og søde Åge
Billedet af kjolen er fra prøvningen, så den blev lagt op og rettet til efterfølgende. Er den ikke smuk og enkel?